Seguint la tradició dels nostres besavis, elaborem torrons i dolços des de 1915 de manera artesanal, amb productes de proximitat, sent els nostres principals ingredients l'ametla marcona i la mel de romer.
Al llarg de la visita explicarem la importància que té per a nosaltres l'assegurar-nos que els mètodes de producció de les matèries primeres siguen realment artesanals, valorant l'ús de tècniques tradicionals i la mà d'obra local. Durant el recorregut a les nostres instal·lacions, anirem degustant diversos dels nostres productes, alguns d'ells els estarem elaborant in situ per al moment de la degustació. Durant la visita a la nostra fàbrica de torró, els visitants poden comprovar de primera mà que elaborem els nostres productes de manera artesanal, sense processos industrials, podrem observar des del funcionament del nostre molí amb les seues pedres de marbre de més de 100 anys d'antiguitat, el funcionament del nostre *boixet per a coure el torró bla, o el procés d'elaboració del massapà de gemma torrada, entre altres.