1. Inici
  2. Recorregut per la comarca de "La Vall de Seta" (El Comtat), agroturisme i enoturisme en estat pur
Preu
68€
Ubicació

Quatretondeta

Disponibilitat
Disponible tot l'any

Eixida des de Quatretondeta cap a la població veïna de Benimassot, allí sota la "Olivera dels quatre soques" realitzarem una *masterclass sobre tast d'olis locals, impartida pel responsable de la marca de AOVES "Castell de la Costurera" on aprendrem a diferenciar les qualitats de l'AOVE i els seus matisos, tot això marinat amb productes locals com a ametles, pimentons rostits, formatge fresc i pa casolà.


A continuació visitarem unes ruïnes àrabs i fenícies, allí t'explicarem l'origen de la fabricació del AOVE en temps passats. Seguidament ens desplaçarem fins al celler "Gurgus" que rep el seu nom dels romans significant "Entre dos aigües". Allí el seu enginyer agrònom ens explicarà com cultiven les seues vinyes i el procés d'elaboració dels seus vins. Acabarem realitzant un tast dels seus 3 millors vins marinats amb productes locals com a formatge curat, *pericana i *escarraet, de km 0.


Acabarem amb la visita a una almàssera pròxima, on s'elaboren els millors olis verge extra (AOVE) de la zona i l'explicació de com es fan.

Més informació

  • Horari:
    • Tot l'any, preferentment d'octubre a desembre en període de recol·lecció de l'oliva

  • Preu:
    • 68,00€ per persona

  • Una altra informació:
    • Activitat dirigida a grups de 4 a 8 persones. La cancel·lació de la reserva comporta un cost de 25% si no es realitza 10 dies abans de l'arribada dels clients

A més, aquesta experiència inclou...

  • Transport en mini van elèctrica

  • Tast de AOVES locals amb maridatge sota olivera monumental

  • Recorregut oleoturistic per ruïnes àrabs i fenícies

  • Tast de tres vins amb maridatge i visita a celler Gurgu

  • Visita almàssera

  • Guia local durant tota l'activitat