Eixida des de Quatretondeta cap a la població veïna de Benimassot, allí sota la "Olivera dels quatre soques" realitzarem una *masterclass sobre tast d'olis locals, impartida pel responsable de la marca de AOVES "Castell de la Costurera" on aprendrem a diferenciar les qualitats de l'AOVE i els seus matisos, tot això marinat amb productes locals com a ametles, pimentons rostits, formatge fresc i pa casolà.
A continuació visitarem unes ruïnes àrabs i fenícies, allí t'explicarem l'origen de la fabricació del AOVE en temps passats. Seguidament ens desplaçarem fins al celler "Gurgus" que rep el seu nom dels romans significant "Entre dos aigües". Allí el seu enginyer agrònom ens explicarà com cultiven les seues vinyes i el procés d'elaboració dels seus vins. Acabarem realitzant un tast dels seus 3 millors vins marinats amb productes locals com a formatge curat, *pericana i *escarraet, de km 0.
Acabarem amb la visita a una almàssera pròxima, on s'elaboren els millors olis verge extra (AOVE) de la zona i l'explicació de com es fan.